Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Svenljunga

Fastighetsskötare i Svenljunga

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Svenljunga där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Svenljunga och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Svenljunga eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Svenljunga är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Svenljunga

Barsenholts Fastighets AB

Järnvägsgatan 16

512 51 Svenljunga

0325-106 55

Edberg & Söner, AB

Hantverkaregatan 2

512 53 Svenljunga

0325-126 10

Svenljunga Byggnads

Redslared Haga

512 92 Svenljunga

0325-62 11 60

Svenljunga Verksamhetslokaler AB

Boråsvägen 11

512 53 Svenljunga

0325-61 90 90