Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Stenungsund

Fastighetsskötare i Stenungsund

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Stenungsund där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Stenungsund och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Stenungsund eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Stenungsund är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Stenungsund

Tnl Fastigheter AB

Solgårdsvägen 13

444 47 Stenungsund

0303-79 83 03

Keniwo AB

Munkerödsvägen 27

444 32 Stenungsund

0303-77 14 00

Stenungs Torg Fastighets AB

Östra Köpmansgatan 18

444 30 Stenungsund

0303-77 07 83

Energifastigheter Väst AB

Gärdesvägen 9

444 31 Stenungsund

0303-650 16