Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Mariestad

Fastighetsskötare i Mariestad

Det finns tillsammans 10 fastighetsskötare i Mariestad där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Mariestad och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Mariestad eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Mariestad är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Mariestad

J P:s Fastighetsservice

Karlsrogatan 13

Din Bostad

Stockholmsvägen 23

H S B Västra Skaraborg

Strandvägen 9

Magni Bygg & Fastigheter AB

Bergsgatan 20

Indufa Förvaltning

Nygatan 17


Fler inom fastighetsskötsel i Mariestad

Hospitium Fastigheter AB

Västerlånggatan 3

Riksbyggens Brf Nr 9

Södra Vägen 82

Riksbyggen Skaraborg

Carlbecksvägen 2

Christo Fastigheter

Kungsgatan 7

Riksbyggens Brf Mariestadshus Nr 8

Hantverkaregatan 40