Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Hisings Backa

Fastighetsskötare i Hisings Backa

Det finns tillsammans 6 fastighetsskötare i Hisings Backa där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Hisings Backa och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Hisings Backa eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Hisings Backa är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Hisings Backa

Säve Bygg AB

Aröds Industriväg 56

Göteborgs Egnahems AB

Sankt Jörgens Väg 2

Fastighets AB Rimmaregatan

Rimmaregatan 2

T. Johannisson Fastighetsförvaltning AB

Salsmästaregatan 25

Riksbyggen BRF Blå staden

Övralidsgatan 23


Fler inom fastighetsskötsel i Hisings Backa

Abet Råmetall

Salsmästaregatan 25