Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Grebbestad

Fastighetsskötare i Grebbestad

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Grebbestad där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Grebbestad och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Grebbestad eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Grebbestad är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Grebbestad

Selmtec Fastigheter AB

Sältevägen 5

457 72 Grebbestad

0525-101 11

PeO Hedemyr Fastighets AB

Granitvägen 14

457 72 Grebbestad

0525-662 20

Fastighetsbolaget Bryggpannan AB

Strandvägen 1

457 72 Grebbestad

0302-310 25

Havsnära Hus i Väst AB

Stöbergsvägen 10

457 72 Grebbestad

070-454 61 61