Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Askim

Fastighetsskötare i Askim

Det finns tillsammans 12 fastighetsskötare i Askim där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Askim och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Askim eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Askim är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Askim

Erepo Fastigheter AB

Datavägen 61A

Ramsdals Fastighets AB

Askims Sörgårdsväg 46

Kåröd AB

Hults Gata 24

Sisjö Centrum

Datavägen 15

Beson Fastigheter AB

Hantverksvägen 15


Fler inom fastighetsskötsel i Askim

Bemax Fastigheter No 1 KB

Askims Industriväg 1A

Gulins Fastigheter / Sven Gulin AB

Hantverksvägen 15

Betaniastiftelsen i Askim

Lekullevägen

C A Mörck AB

Datavägen 23

Kontorshotellet Gamlebo AB

Datavägen 12


Ännu flera fastighetstekniker i Askim

Probetum Fastighets AB

Askims Verkstadsväg 17

Willa Entreprenad AB

Askims Kyrkväg 46