Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Åmål

Fastighetsskötare i Åmål

Det finns tillsammans 9 fastighetsskötare i Åmål där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Åmål och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Åmål eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Åmål är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Åmål

Riksbyggen

Järngatan 2D

Leka Fastighetsförvaltning AB

Södra Ågatan 5

Centrumfastigheter Detrem

Skolgatan 1C

HSB Nordvästra Götaland

Norra Långgatan 9

Två Stenar Fastigheter AB

Mellanbrogatan 5


Fler inom fastighetsskötsel i Åmål

Åmåls Kommunfastigheter AB

Hjeltegatan 11

Bjäkebols Gård och Fastighetsförvaltning

Hamngatan 4

Hemsö Fastighets AB

Södra Långgatan 3A

Byggnadsrenoveringar H & B Johansson i Åmål

Fjällstigen 7