Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetsteknikerFastighetsskötare - Västerbottens Fastighetsförmedling AB

Fastighetsskötare hos Västerbottens Fastighetsförmedling AB i Umeå

I Umeå finns det 47 fastighetsskötare eller fastighetstekniker varav Västerbottens Fastighetsförmedling AB är en av dem. Både kompetens och inriktning skiljer mellan fastighetsskötarna och fastighetsförvaltarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra fastighetsskötare i Västerbottens län eller på orter i närheten av Umeå.


När du kontaktar någon fastighetsskötare som ska hjälpa er att sköta om fastigheten bör du veta vad du vill att fastighetsskötaren ska ha för ansvarsområde, gärna i detalj. Mer detaljer om fastighetsskötare och deras arbetsuppgifter kan du hitta genom att besöka Västerbottens Fastighetsförmedling AB eller liknande fastighetsförvaltares hemsidor. Eftersom det finns flera fastighetsföretag som erbjuder fastighetsskötare på samma ort som Västerbottens Fastighetsförmedling AB är det definitivt bra att undersöka inriktning och kostnad hos minst två av fastighetsskötare varav en bör vara Västerbottens Fastighetsförmedling AB.
Lättast kommer du i kontakt med en fastighetsskötare hos Västerbottens Fastighetsförmedling AB enligt nedan:


Västerbottens Fastighetsförmedling AB

Kungsgatan 42

903 25 Umeå

090-12 29 60