Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Lycksele

Fastighetsskötare i Lycksele

Det finns tillsammans 6 fastighetsskötare i Lycksele där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Lycksele och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Lycksele eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Lycksele är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Lycksele

Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele AB

Prästbolsvägen 22A

SRH Fastigheter AB

Alfavägen 3

Ohlssons Fastigheter i Lycksele

Storgatan 27

Franklin Fastigheter AB

Skolgatan 10

Palmsunda Fastighets AB

Storgatan 103


Fler inom fastighetsskötsel i Lycksele

Lycksele Bostäder

Storgatan 21