Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Kristinehamn

Fastighetsskötare i Kristinehamn

Det finns tillsammans 11 fastighetsskötare i Kristinehamn där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Kristinehamn och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Kristinehamn eller ännu fler i Värmland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Kristinehamn är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Kristinehamn

A J Gullbergs Fastigheter AB

Adolfsbergsvägen 11

Gårdfeldt Fastighets AB

Järnvägsgatan 9

Rudskoga Fastigheter AB

Skottlanda 2152

H S B Kristinehamn Ekon.Förening

Norra Torget 4

Albér Fastigheter

Norra Staketgatan 15


Fler inom fastighetsskötsel i Kristinehamn

BC Hus Christina Carlsson

Sannagatan 19

Gayfullin Fastigheter AB

Kungsgatan 34

Vasallen Kristinehamn AB

Exercisvägen 2

Wiréns Fastighets AB

Tredje Industrigatan 2

Kristinehamnsbostäder

Södra Staketgatan 10C


Ännu flera fastighetstekniker i Kristinehamn

Gfo Fastighets AB

Kungsgatan 38