Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Enköping

Fastighetsskötare i Enköping

Det finns tillsammans 10 fastighetsskötare i Enköping där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Enköping och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Enköping eller ännu fler i Uppsala län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Enköping är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Enköping

WLAB AB

Långtora-Vallby 1

Enköpings Hyresbostäder AB

Kyrkogatan 13

Nordgrens Fastigheter

Gräsgatan 11

Kolarviks Fastigheter AB

Grindvägen 7

H S B UPPSALA, Enköpingskontoret

Rombergsgatan 15


Fler inom fastighetsskötsel i Enköping

Neptuns Ark AB

Tabastlund 1

Kicomp Fastigheter AB

Källgatan 12

Riksbyggen Enköpingshus 11

Västerleden 108

Jörgensen Vvs & Bostadsservice

Sandgatan 35

SkandiaMäklarna

Kyrkogatan 28C