Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Västerhaninge

Fastighetsskötare i Västerhaninge

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Västerhaninge där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Västerhaninge och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Västerhaninge eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Västerhaninge är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Västerhaninge

Kunskapshuset i Haninge AB

Industrivägen 1

137 37 Västerhaninge

08-500 631 20

SkandiaMäklarna

Västerhaninge Centrum

137 38 Västerhaninge

08-500 101 20

Adriana Fastighetsservice AB

Kyrkvägen 4

137 38 Västerhaninge

08-611 26 08

Lååsab Mark & Fastighetsförvaltning

Fors 19

137 91 Västerhaninge

08-500 101 90