Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Vallentuna

Fastighetsskötare i Vallentuna

Det finns tillsammans 7 fastighetsskötare i Vallentuna där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Vallentuna och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Vallentuna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Vallentuna är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Vallentuna

Svenska Pump Invest AB

Fågelsångsvägen 14

Skesta Fastighetsförvaltning AB

Skesta Gård

Okvista Fastighets AB

Lagmansvägen 13

Bra Lokal i Vallentuna AB

Vargmötesvägen 20

Grävelsta Fastighets AB

Vargmötesvägen 11


Fler inom fastighetsskötsel i Vallentuna

Arthem Falun Fastigheter AB

Västergården 297

Mbf Plattsättning & Entreprenad AB

Cedersdalsvägen 6