Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Sundbyberg

Fastighetsskötare i Sundbyberg

Det finns tillsammans 12 fastighetsskötare i Sundbyberg där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Sundbyberg och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Sundbyberg eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Sundbyberg är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Sundbyberg

AB Borätt

Landsvägen 50A

Veidekke Bostad AB

Löfströms Allé 7

Panter Fastighetsförvaltning AB

Vegagatan 22

Ikano Bostad

Landsvägen 52

Fastighets AB Förvaltaren

Hallonbergsplan 7


Fler inom fastighetsskötsel i Sundbyberg

C. Oscar Berggren Fastighetsförvaltning HB

Eliegatan 7

Kranen Fastighet AB

Starrbäcksgatan 11A

Såndberg Ekonomi o Fastigheter

Brunnsgatan 1

Fastighets AB Nyckelpigan 5

Karlavägen 21

Shurgard Rissne

Madenvägen 13


Ännu flera fastighetstekniker i Sundbyberg

Bygg & Fastighetsservice i Stockholm AB

Råstensgatan 7

HCB Fastigheter

Götgatan 15