Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Saltsjöbaden

Fastighetsskötare i Saltsjöbaden

Det finns tillsammans 6 fastighetsskötare i Saltsjöbaden där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Saltsjöbaden och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Saltsjöbaden eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Saltsjöbaden är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Saltsjöbaden

Stena Fastigheter Nacka AB

Fisksätravägen 30

Assista Uno Alfredeén & Co AB

Alfredsrovägen 24

Elco Fastighets AB

Saltsjögränd 7

SkandiaMäklarna

Neglingevägen 47

Sundmarks Fastighetsförvaltnig

Byvägen 14


Fler inom fastighetsskötsel i Saltsjöbaden

Fastighets AB Odinsvalan

Vikingavägen 17A