Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Saltsjö-Boo

Fastighetsskötare i Saltsjö-Boo

Det finns tillsammans 9 fastighetsskötare i Saltsjö-Boo där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Saltsjö-Boo och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Saltsjö-Boo eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Saltsjö-Boo är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Saltsjö-Boo

Bäck & Forss AB

Bromsvägen 5

Aktiv Fastighets Förvaltning i Nacka AB

Utövägen 29

Aspum Fastigheter HB

Nåttarövägen 9

Stockholms Stadsbyggare AB

Telegramvägen 46B

Unihome AB

Snickarvägen 3


Fler inom fastighetsskötsel i Saltsjö-Boo

Fenja Fastighetsaktiebolag

Hällbrinken 5

BSMM Byggkontroll

Montelius Väg 4

Cegete Bygg & Fastighetsservice HB

Björkholmsvägen 89

Larsson & Nordström Fastigheter AB

Timmermansvägen 5