Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Nacka

Fastighetsskötare i Nacka

Det finns tillsammans 11 fastighetsskötare i Nacka där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Nacka och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Nacka eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Nacka är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Nacka

Atrium Ljungberg AB

Sickla Industriväg 19

Löfholms Fastighets AB

Gillevägen 18

AhlGruppen / Tjänsteakademin

Tre Kronors Väg 35

Stator Förvaltning AB

Värmdövägen 217

Fastighets AB Turbinvägen 1

Turbinvägen 6A


Fler inom fastighetsskötsel i Nacka

Mårtensdal Fastighets AB

Vårbacken 4

SkandiaMäklarna

Gamla Värmdövägen 5

Hemfosa Fastigheter AB

Hästholmsvägen 28

Lc 2 Kungshamn Fastigheter AB

Skurusundsvägen 101

PEFAB Peter Eriksson Fastighets AB

Vikdalsgränd 10A


Ännu flera fastighetstekniker i Nacka

Dominant Invest AB

Värmdövägen 260