Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Nacka Strand

Fastighetsskötare i Nacka Strand

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Nacka Strand där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Nacka Strand och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Nacka Strand eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Nacka Strand är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Nacka Strand

Fastighetsbolaget Skönvik AB

Cylindervägen 8

131 52 Nacka Strand

08-601 96 53

Kontorshotell Nacka Strand

Cylindervägen 18

131 52 Nacka Strand

08-601 30 35

Mandel fastigheter

Cylindervägen 12

131 52 Nacka Strand

08-601 29 10

Fastighetsbolaget Båthamnen KB

Augustendalsvägen 51

131 52 Nacka Strand

08-716 58 17