Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Lidingö

Fastighetsskötare i Lidingö

Det finns tillsammans 10 fastighetsskötare i Lidingö där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Lidingö och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Lidingö eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Lidingö är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Lidingö

Fondum Fastigheter AB

Odenvägen 7

SkandiaMäklarna

Lejonvägen 14

Ekbacken Fastigheter AB

Ekbackevägen 7

Eldor Holding AB / Fundaro Förvaltning

Södra Kungsvägen 66

Maskinab Skidbladner

Ringvägen 41


Fler inom fastighetsskötsel i Lidingö

Olarsgården Fastighets AB

Klippvägen 3

Björnbo, AB

Björnbo 1

181 Fastigheter Holding AB

Vasavägen 1A

John Mattson Fastighets AB

Larsbergsvägen 10

Formulati Consulting AB

Idunavägen 10