Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Jordbro

Fastighetsskötare i Jordbro

Det finns tillsammans 6 fastighetsskötare i Jordbro där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Jordbro och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Jordbro eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Jordbro är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Jordbro

Northpower Fastigheter AB

Rörvägen 55

Newsec Asset Management AB i Haninge

Sandstensvägen 88

Graflunds

Södra Jordbrovägen 171

Kaj Nilssons Golv AB

Cementvägen 16

Fastighetsb Kullerstensvägen

Klapperstensvägen 10


Fler inom fastighetsskötsel i Jordbro

Kaj Nilsson Fastighetsförvaltning KB

Armaturvägen 3B