Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Johanneshov

Fastighetsskötare i Johanneshov

Det finns tillsammans 10 fastighetsskötare i Johanneshov där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Johanneshov och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Johanneshov eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Johanneshov är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Johanneshov

Nordic PM AB

Arenavägen 27

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

Arenatorget 1

Fastighets AB Brostaden

Tjurhornsgränd 6

Teknikförvaltning i Stockholm AB

Tjurhornsgränd 3

Fabös Kristianstad AB

Arenavägen 45


Fler inom fastighetsskötsel i Johanneshov

Åkerlunds Fastighetsservice AB

Kärrtorpsvägen 73

Mark och Tomt i Stockholm AB

Paternostervägen 35

B.a.n.g Förvaltning AB

Wahlbergsgatan 1

Bocenter i Stockholm AB

Arenavägen 41

Mårths & Repus Fastighetsförvaltning AB

Gåshällsvägen 10