Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Bandhagen

Fastighetsskötare i Bandhagen

Det finns tillsammans 6 fastighetsskötare i Bandhagen där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Bandhagen och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Bandhagen eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Bandhagen är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Bandhagen

Cemek, AB

Stallarholmsvägen 25

Pålsundet Fastighets AB

Hagsätra Torg 3

ABC Fastighetstjänst

Glanshammarsgatan 101

Fastighets AB Skebokvarnsvägen 173

Skebokvarnsvägen 185

Växthuset Utveckling AB

Kvarntorpsgränd 8


Fler inom fastighetsskötsel i Bandhagen

Åke Andersson Förvaltnings AB

Götlundagatan 28