Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Strängnäs

Fastighetsskötare i Strängnäs

Det finns tillsammans 12 fastighetsskötare i Strängnäs där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Strängnäs och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Strängnäs eller ännu fler i Södermanland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Strängnäs är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Strängnäs

Graflunds

Nygatan 1

Vasallen Strängnäs AB

Sergeantsstigen 5

BEST WESTERN Hotel Rogge

Gyllenhjelmsgatan 20

Strängnäs Fastighets AB

Nygatan 10

Mälarförvaltning i Strängnäs AB

Storgatan 26


Fler inom fastighetsskötsel i Strängnäs

HSB Sörmlandsbostäder AB

Skogsvägen 31

SkandiaMäklarna

Järnvägsgatan 7

Ssm Industrifastigheter i Strängnäs AB

Skogsvägen 1

Heimstaden AB

Stenbyvägen 29

Gunnar Graflunds Fastighets AB

Vallbyvägen 13


Ännu flera fastighetstekniker i Strängnäs

Länna Godsförvaltning AB

Länna Bruk 1

Fastighetsaktiebolaget Stefan Persson

Fogdö Solö