Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Ystad

Fastighetsskötare i Ystad

Det finns tillsammans 10 fastighetsskötare i Ystad där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Ystad och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Ystad eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Ystad är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Ystad

HSB Skåne

Sankt Knuts Torg 1

Brogripen Fastighets AB

Västerleden 67

Riksbyggen

Hamngatan 17

Ystads Industrifastigheter AB

Österportstorg 2

Contentus AB

Hamngatan 3


Fler inom fastighetsskötsel i Ystad

Ystad Centralfastigheter AB

Götgången 14

Pmj Fastigheter AB

Björnstjernegatan 4

Teknisk Förvaltning

Nya Rådhuset

Wahlgrens Fastigheter & Förvaltning

Kronoholmsvägen 4

Enrax Fastighet AB

Aulingatan 22