Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker








Fastighetsskötare i Tomelilla

Fastighetsskötare i Tomelilla

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Tomelilla där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Tomelilla och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Tomelilla eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.




Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Tomelilla är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Tomelilla

HSB Skåne

Grönegatan 6B

273 31 Tomelilla

0417-143 00

Teknisk Förvaltning Gator Vatten Avlopp

Gustafs Torg 16

273 30 Tomelilla

0417-183 11

Bröderna Nordström i Tomelilla AB

Klintgatan 4

273 32 Tomelilla

0417-156 00

Salana Österlen AB

Adelsbergsvägen 6

273 32 Tomelilla

0417-196 90