Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Ljungbyhed

Fastighetsskötare i Ljungbyhed

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Ljungbyhed där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Ljungbyhed och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Ljungbyhed eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Ljungbyhed är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Ljungbyhed

Byggkontrollen Serrander konsult & fastighetsförvaltning

Hantverkaregatan 7

264 51 Ljungbyhed

0435-103 70

Småindustrilokaler i Klippan AB

Thulinvillan 5

260 70 Ljungbyhed

0435-44 03 57

Fastighets AB Tornet

Thulinvägen 5

264 51 Ljungbyhed

040-611 91 10

Snälleröds Säteri AB

Snälleröd

264 54 Ljungbyhed

0435-77 00 90