Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Limhamn

Fastighetsskötare i Limhamn

Det finns tillsammans 9 fastighetsskötare i Limhamn där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Limhamn och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Limhamn eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Limhamn är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Limhamn

Gekå Konsult AB

Linnégatan 29

Annetorp Bostad AB

Högsåkerringen 47

Vessinge Fastigheter AB

Linnégatan 49

Victoria Park AB

Krossverksgatan 7B

Limhamns Fastighetspartner Ek för

Grönalundsgatan 26C


Fler inom fastighetsskötsel i Limhamn

Limhamnshus Fastigheter AB

Järnvägsgatan 49

Annabostäder AB

Tegnérgatan 74

Rk Company AB

Krossverksgatan 7

Hanssons Fastigheter Limhamn

Limhamnsgårdens Allé 8