Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Kristianstad

Fastighetsskötare i Kristianstad

Det finns tillsammans 12 fastighetsskötare i Kristianstad där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Kristianstad och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Kristianstad eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Kristianstad är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Kristianstad

Christianstads Fastighets AB

Lasarettsboulevarden 18A

Götalands Fastighetsförvaltning

Cimbriska Vägen 5

Invectus Bygg & Förvaltning AB

Västra Boulevarden 41

Estrids Fastighets AB

Estrids Väg 17

Balstorp

Balsbyvägen 200


Fler inom fastighetsskötsel i Kristianstad

Dahlqvists Fastighetsförvaltning

Döbelnsgatan 9

Dahl Sverige AB

Karlsgatan 36

Leif Hultén Fastighets AB

Tegelbruksvägen 15

Fastighets AB Hunden

Tivoligatan 2

HSB Skåne

Cardellsgatan 5


Ännu flera fastighetstekniker i Kristianstad

ABK, Kristianstadsbyggen AB

Norra Kaserngatan 4

Thage Anderssons Byggnads AB

Vasagatan 7