Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Klippan

Fastighetsskötare i Klippan

Det finns tillsammans 7 fastighetsskötare i Klippan där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Klippan och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Klippan eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Klippan är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Klippan

Heimstaden AB

Storgatan 44B

Älvdalens Fastigheter i Ängelholm AB

Björnkärr 5865

Svantessons Fastighets AB

Hovslagarevägen 11

Åke Dahl Fastighets AB

Storgatan 26

Riksbyggen

Storgatan 35


Fler inom fastighetsskötsel i Klippan

Bolestad Fastighets AB

Östra Ljungby 4212

Bostads AB Treklövern

Storgatan 43