Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker








Fastighetsskötare i Höör

Fastighetsskötare i Höör

Det finns tillsammans 9 fastighetsskötare i Höör där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Höör och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Höör eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.




Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Höör är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Höör

Ulf Malmgren AB

Storgatan 13

Fastkap III AB

Nya Torg 11

BM Fastigheter

Föreningsgatan 3

Ludvigsborgshem AB

Södra Rörumsvägen 119

Kroisos Fastighets AB

Centralgatan 6


Fler inom fastighetsskötsel i Höör

Brobo Fastighets AB

Norrekärrsvägen 14

Frostahov i Höör AB

Portvägen 11

Sätofta Vvs och Fastighets AB

Ekbacken Trollvägen 6

Byggnadsnämnd Bygglov Fastighetskontor

Södergatan 28B