Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Vadstena

Fastighetsskötare i Vadstena

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Vadstena där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Vadstena och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Vadstena eller ännu fler i Östergötland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Vadstena är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Vadstena

Bengtssons Bygg i Vadstena AB

Bakgatan 8

592 30 Vadstena

0143-139 00

Vadstena Fastighets AB

Hovsvägen 2C

592 40 Vadstena

0143-154 60

Smultronstället,daghem

Kråkegatan 24

592 30 Vadstena

0143-290 75

Forslund Fastighetsförvaltning

Klosterledsgatan 13

592 32 Vadstena

0143-249 50