Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Motala

Fastighetsskötare i Motala

Det finns tillsammans 12 fastighetsskötare i Motala där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Motala och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Motala eller ännu fler i Östergötland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Motala är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Motala

Motala Express Fastighets AB

Bangårdsgatan 9

Bbn Impex AB

Bangårdsgatan 9

Gab Fastighetsförvaltning AB

Bondebackagatan 3

P Z Fastighets AB

Utsiktsvägen 22B

KHem

Platensgatan 27


Fler inom fastighetsskötsel i Motala

SKOLFÖRVALTNING Skolkontor Läromedelscentral

Kyrkogatan 6A

Sodexo Facilities Services AB

Långbackagatan 2

Bostadsstiftelsen Platen

Platensgatan 1

Varomon Fastigheter AB

Solsättersgatan 17

Mannerssons Fastighets AB

Poppelgatan 8


Ännu flera fastighetstekniker i Motala

Hörnans Fastighetsbolag HB

Varv 310

Allokton

Agneshögsgatan 47A