Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Åtvidaberg

Fastighetsskötare i Åtvidaberg

Det finns tillsammans 9 fastighetsskötare i Åtvidaberg där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Åtvidaberg och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Åtvidaberg eller ännu fler i Östergötland är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Åtvidaberg är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Åtvidaberg

Klints Fastigheter

Ljungvägen 4

Rosén Fastigheter

Kaplansgatan 23

Thorsells Fastigheter i Åtvidaberg AB

Korshult Bertilsbo

Röbäck Fastigheter Leif Grefalk

Värna Röbäck 3

Åtvidabergs Industribyggen AB

Gamla Torget 1


Fler inom fastighetsskötsel i Åtvidaberg

Fastighets AB Printcom

Spårgatan 11

Åtvidabergs Bostads AB

Stationshuset 1

Curihl Fastigheter AB

Järnvägsgatan 8

Falerums Fastighets AB

Uknavägen 20