Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Kumla

Fastighetsskötare i Kumla

Det finns tillsammans 6 fastighetsskötare i Kumla där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Kumla och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Kumla eller ännu fler i Örebro län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Kumla är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Kumla

Sigo Fastigheter HB

Willéngatan 136

Kumla Bostäder

Köpmangatan 7

Fastighetsförvaltningsbolag Orren i Kumla AB

Vilebacken 26

Mellansvenska Förvaltnings AB

Fordonsgatan 3

Kumla Fastigheter AB

Torget 1


Fler inom fastighetsskötsel i Kumla

Henry Ståhl Fastigheter AB

Vattugatan 1