Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Hallsberg

Fastighetsskötare i Hallsberg

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Hallsberg där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Hallsberg och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Hallsberg eller ännu fler i Örebro län är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Hallsberg är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Hallsberg

Hallsbergs Bostadsstiftelse

Västra Storgatan 15

694 30 Hallsberg

0582-68 55 60

Thyresson Tryggve

Skogaholm 5561

694 92 Hallsberg

0582-430 75

Fibab Fastigheter AB

Kvarngatan 2

694 31 Hallsberg

0582-141 29

Stocksätter Förvaltning AB

Klevet

694 91 Hallsberg

0582-68 68 20