Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Kiruna

Fastighetsskötare i Kiruna

Det finns tillsammans 8 fastighetsskötare i Kiruna där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Kiruna och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Kiruna eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Kiruna är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Kiruna

Landstings-Fastigheter

Kiruna sjukhus

Linbanans Fastighets AB

Lastvägen 45

HSB Norr

Meschplan 3

Kirunabostäder AB

Gruvvägen 3

Dalabo Fastigheter AB

Geologgatan 6


Fler inom fastighetsskötsel i Kiruna

Jernhusen AB

Bangårdsvägen 3

Kiruna Stål Fastighets AB

Ställverksvägen 12

Ullenius Fastighetsförvaltning AB

Industrivägen 12