Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Kalix

Fastighetsskötare i Kalix

Det finns tillsammans 10 fastighetsskötare i Kalix där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Kalix och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Kalix eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Kalix är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Kalix

Hemåt Kalix AB

Köpmannagatan 20

Fastighets AB NiVi

Rudträskvägen 1

H Norman Fastigheter AB

Järnvägsgatan

HSB Norr

Hantverkargatan 1A

Stiftelsen Kalixbo

Lejonsgatan 7


Fler inom fastighetsskötsel i Kalix

Filipsborg AB

Nyborgsvägen 197

Bredvikens Fastighetsaktiebolag

Fätåvägen 5A

Kalix vaktmästeri

Vattenvägen 4

Landstings-Fastigheter

Skolgatan 1

Riksbyggen Kalix-Hus 3

Lägergatan 5G