Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Haparanda

Fastighetsskötare i Haparanda

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Haparanda där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Haparanda och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Haparanda eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Haparanda är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Haparanda

Stiftelsen Haparandabostäder

Torggatan 41

953 31 Haparanda

0922-685 00

Hix Förvaltning AB

Bryggargränd 2

953 37 Haparanda

0922-680 90

Mapo Fastigheter i Haparanda AB

Norra Industrivägen 10

953 34 Haparanda

0922-123 45

Haparanda Teknik och Fastighets AB

Torggatan 41

953 31 Haparanda

0922-685 00