Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Boden

Fastighetsskötare i Boden

Det finns tillsammans 10 fastighetsskötare i Boden där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Boden och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Boden eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Boden är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Boden

A8 Älvbrinken AB

Pontonjärvägen 10

B 50 Fastigheter AB

Slipvägen 2

Pionjären Fastighets AB

Pontonjärvägen 10

Sundbergs Fastigheter

Almgatan 6

Bodenbo

Parkgatan 34


Fler inom fastighetsskötsel i Boden

Bandstaden Fastighet AB

Kopplingsvägen 14

Herseus Fastigheter

Sadelmakaregatan 1B

LG & BG Fastigheter AB

Engelbrektsgatan 14

Lundströms Fastigheter

Hellgrensgatan 5

HSB Norr

Kungsgatan 17