Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Ljungby

Fastighetsskötare i Ljungby

Det finns tillsammans 11 fastighetsskötare i Ljungby där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Ljungby och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Ljungby eller ännu fler i Kronoberg är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Ljungby är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Ljungby

Ljungbybostäder AB

Eskilsgatan 11

Heimstaden AB

Kungsgatan 32

Sodexo Facilities Services AB

Södra Torggatan 1

Ljungkransens Fastighets AB

Villagatan 11

Biwab Fastigheter AB

Långgatan 17


Fler inom fastighetsskötsel i Ljungby

Solbergs Fastighetsförvaltning

Högarörsgatan 3

J&T Aspman HB

Påalsvägen 3

KONAB Fastighetsförvaltning

Kungsgatan 46

Bolmsö Fastighetsförvaltning

Kungsgatan 1

Peråsa Fastighets AB

Storgatan 25


Ännu flera fastighetstekniker i Ljungby

Smefast AB

Kungsgatan 1A