Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Sandviken

Fastighetsskötare i Sandviken

Det finns tillsammans 10 fastighetsskötare i Sandviken där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Sandviken och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Sandviken eller ännu fler i Gävleborg är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Sandviken är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Sandviken

Gemini HB

Kurrasbacken 19

Area Invest AB

Odengatan 25

HSB Gävleborg

Torggatan 33

AB Cuore Invest

Mullervägen 16

Allokton

Smultronbacken 14


Fler inom fastighetsskötsel i Sandviken

Riksbyggen

Köpmangatan 18

Anndal Fastighets KB

Klangvägen 50

Fastighetsutveckling

Hyttgatan 34

Sandvikenhus AB

Sätragatan 66

Företagarna i Sandviken

Högbovägen 45