Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Kungsgården

Fastighetsskötare i Kungsgården

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Kungsgården där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Kungsgården och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Kungsgården eller ännu fler i Gävleborg är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Kungsgården är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Kungsgården

Sigvardsson Fastigheter AB

Korsikavägen 4

812 40 Kungsgården

0290-378 14

Kungsgården Fastighets AB

Norråsvägen 25

812 93 Kungsgården

0290-375 75

B T Fastighetskonsult AB

Norråsvägen 5

812 93 Kungsgården

070-512 84 51

Fastighetsskötarexp. Kungsgården o. Åshammar

Ovansjövägen 236

812 40 Kungsgården

0290-379 02