Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Edsbyn

Fastighetsskötare i Edsbyn

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Edsbyn där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Edsbyn och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Edsbyn eller ännu fler i Gävleborg är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Edsbyn är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Edsbyn

Okab Ovanåkers kommunala fastighets AB

Långgatan 24

Alfta-Edsbyns Fastighets AB

Gyllenvägen 30

Erikssons Allservice

Tegelvägen 4

Robbington Förvaltnings AB

Gamla Faluvägen 1