Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Delsbo

Fastighetsskötare i Delsbo

Det finns tillsammans 4 fastighetsskötare i Delsbo där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Delsbo och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Delsbo eller ännu fler i Gävleborg är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Delsbo är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Delsbo

Öjemark AB, Irene

Köpmangatan 18

820 60 Delsbo

0653-164 00

Herman Jonsson Fastighets AB

Bänbro 207

820 60 Delsbo

0653-163 35

Skeback Fastigheter AB

Torggatan 17

820 60 Delsbo

0653-160 68

Hewal Fastigheter AB

Johannesberg 51

820 60 Delsbo

0653-150 77