Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Hedemora

Fastighetsskötare i Hedemora

Det finns tillsammans 7 fastighetsskötare i Hedemora där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Hedemora och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Hedemora eller ännu fler i Dalarna är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Hedemora är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Hedemora

Goodholms Fastighetsaktiebolag

Åsgatan 62

Uffes Fastigheter AB

Borganäsvägen 2

Salåkers Investment AB

Nya Brogatan 1

Mance Bostäder AB

Peder Svenssons Park 3

AB Hedemorabostäder

Åkargatan 1


Fler inom fastighetsskötsel i Hedemora

Faghed Fastigheter AB

Åsgatan 59

Emko Fastighetsförvaltning

Vintergatan 2