Fastighetsskötare - Mer detaljer om fastighetsskötare och fastighetstekniker
Fastighetsskötare i Karlshamn

Fastighetsskötare i Karlshamn

Det finns tillsammans 10 fastighetsskötare i Karlshamn där flera av dessa fastighetsförvaltare har mer än en kunnig fastighetsskötare eller duktig fastighetstekniker. Det kan vara svårt att hitta den bästa fastighetsskötaren i Karlshamn och dessutom gärna håller låga priser. Det är då bra om man känner någon som tidigare anlitat en fastighetsskötare eller vaktmästare som kan tipsa en duktig och bra fastighetsskötare. Man kan också jämföra olika fastighetsskötares eller fastighetsteknikers omdöme på nätet.


Då det finns flera fastighetsskötare i Karlshamn eller ännu fler i Blekinge är det bra att kontakta några av fastighetsskötarna eller kolla på internet gällande inriktning på fastighetsskötseln och kostnad för att sköta om lägenheter eller en fastighet. Innan du ringer till en fastighetsskötare bör du kunna precisera vad du vill att fastighetsskötaren ska utföra för regelbundna sysslor men även vilka snabbinsatser som ska förekomma. Viss info får du om fastighetsskötare kan du få genom att kolla på webbsidor från fastighetsförvaltare.
Enklast att komma i kontakt med en duktig fastighetsskötare i Karlshamn är att kolla med någon av fastighetsskötarna eller fastighetsteknikerna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsskötare i Karlshamn

Riksbyggen

Prästslättsvägen 6

Karlshamnsbostäder AB, KABO

Rådhusgatan 28

HSB Sydost

Vekerumsvägen 1

Fastighetsförvaltarna Syd AB

Ågatan 30

Lindström Property Örestad AB

Boktryckargatan 1


Fler inom fastighetsskötsel i Karlshamn

Fastighetsbolaget Tranto AB

Västra Kajen

Bangtong Förvaltnings AB

Pilvägen 2

Ucek Fastighetsförvalt AB

Hantverkaregatan 46

Jogerheim Fastighetsförvaltning AB

Regeringsgatan 52

Karlshamnsfastigheter AB

Rådhuset